Sunday, October 14, 2012









Viimastel päevadel on olnud palju päikest ning temperatuur on langenud juba +5 kraadini. Käsime pargis värvilistes lehtedes sahistamas ja karget õhku nautimas. Täna käis veel üks seltskond soolaleivalisi ja ma pakkusin neile vürtsikat kõrvitsasuppi karri ja ingveriga ning kõrvale peedipirukaid kitsejuustuga. Kõik maitses väga hästi !
Eile külastasime mu vanavanemaid, kellel oli 55.pulma-aastapäev. Nad on meie perekonna haruldus! Pidasime maha pisikese peo lähedaste sugulastega ja imetlesime aeda, mis siiani tundub nii lopsakas.

Last days have been really sunny and the temperature has fallen to +5C. We walked in the park trough the colorful leaves and enjoyed  the cool air. Today we had a group of guests visiting us for housewarming and I offered them a spicy pumpkin soup with curry and ginger and beetroot pies with goat cheese as side dish. It was delicious!
Yesterday we visited my grandparents who celebrated their 55th wedding anniversary. They are really exceptional in our family! We had a little party there with our closest relatives and admired their garden. It's still so lush!

No comments:

Post a Comment