Wednesday, December 16, 2015








Detsember on olnud täis planeerimist, ettevalmistusi ja vahvaid jõulukohtumisi. Kogu sagimise vahel nii koolis kui kodus püüan ikka seda erilist aega nautida, sest jõulud mööduvad alati nii märkamatult kiiresti. Viimasel ajal on palju sadanud, ent valgest lumevaibast võime ainult unistada , miinukraade ei tule ega tule.  Käisime Tallinna ja Helsinki vanalinnas jõuluturgu ja -tulesid vaatamas ning kingitusi otsimas. Tore on see, et pimeduses paistavadki tulukesed veel eredamad.
Oktoobrikuus käisin õppimas klapiga märkimku tegema ja sattusin nende tegemisest kergelt sõltuvusse. Sõbranna soolaleivapeoks valmis üks ääretult naiselik ja romantiline "Kohvitüdrukute" retseptiraamat ning mul on tunne, et see ei jää viimaseks.

December has been full of planning, preparations and cool christmas meetings. Occasionally, when I'm not on full throttle at home or at school, I try to enjoy this special time, because christmas will always be over in a blink of an eye. It has been raining a lot lately and one can only dream of a fluffy white snow carpet - the minus degrees just won't come. We went to christmas market in Tallinn and Helsinki to buy gifts and to see the christmas lights. It's really splendid that the lights look bright in the dark.
In october I went to a workshop where I learned how to make a notebook with a flap and got addicted. I made a really feminine and romantic "Coffee Girls" recipe book for a friend's housewarming party and I feel it won't be the last one.

4 comments:

  1. See on tõesti ikka eriti armas! Aitäh veel kord! Kunagi võiks selle foto sinuga lavastada ja pildile püüda ;)

    ReplyDelete