Monday, December 22, 2014






Tundub, et see aasta saamegi nautida valgeid jõule! Täna sadas maha kohev lumevaip, mis ei näitagi sulamismärke. Linn on jõuluehteis ja poodides pikad järjekorrad. Veel mõned päevad sagimist ja rahulik pühade aeg jõuabki kätte. Pildistasin üles jõulukaardid, mis valmisid ajakirja "Maret" abiga ja heegeltatud klaasiümbrised, kuhu mahuvad sisse teeküünlad. Küünlahoidjate idee leidsin ühest jõuludele pühendatud raamatust ning materjalideks kasutasin tavalist iirislõnga ning vanu klaase. Nüüd on aeg valmis seada peorõivad ja küüned jõulupunaseks lakkida.  Häid pühi kõigile!!!

Seems like it's gonna be white christmas afterall! Today a fluffy carpet of snow fell on the ground and it doesn't seem to melt. The city is covered in christmas jewelry and there are long queues in the stores. A few more fussy days before the silent holidays. I took pictures of christmas cards which were crafted with a little help from "Maret" magazine. I also made crocheted covers for glasses where small candles fit in. I used regular iris thread and some old glasses. I found the idea for it from a book dedicated to christmas. Now it's time to get ready party clothes and put on some red nail polish. Merry Christmas everyone!


2 comments:

  1. Tundsin ära kaardi, mille leidsin oma postkastist just vahetult enne ärasõitu. Pistsin selle käekotti ja leidsin mahti see avada alles laeval. Nii palju rõõmu ühest pisikesest asjast! Aitäh! :)

    ReplyDelete
  2. Nii tore, et ikka õigel ajal jõudis :) Sinu kaart rõõmustas mind ka väga!

    ReplyDelete